Kedves Hallgatók!

A 2015/2016 tanév őszi félév rendszeres szociális ösztöndíjra való pályázási időszak hamarosan kezdetét veszi. Az alábbiakban fontos információk szerepelnek a pályázattal kapcsolatban, kérünk Titeket, figyelmesen olvassátok végig.

A pályázatot ebben a félévben is az Egységes Szociális Rendszerben, a https://szoc.sc.bme.hu oldalon kell leadnotok, melyhez az igazolások feltöltésének és a pályázat véglegesítésének határideje: 2015. szeptember 1. 23:59. Az eredmények 2015. szeptember 25-én a http://szoc.sc.bme.hu honlapon lesznek megtekinthetőek.

Amennyiben szociális alapon szeretnétek kollégiumi férőhelyre pályázni, a véglegesítés határideje korábbi, azaz 2015. augusztus 14. 23:59! A kollégiumi jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat szintén megtaláljátok a honlapunkon.

Fellebbezés benyújtására 2015. szeptember 26. és 2015. október 11. között, szintén a http://szoc.sc.bme.hu honlapon lesz lehetőségetek. Értesítés a döntésről legkésőbb 2015. október 16-án várható.

A szociális támogatásokhoz szükséges igazolások rendje az alábbi linken érhető el, kérünk titeket, hogy figyelmesen olvassátok el és mielőbb kezdjétek el beszerezni az igazolásokat!

Az igazolások bemutatására szeptember 1. és szeptember 20. között lesz lehetőségetek, a rendszerben megadott időpontokban. Fontos, hogy időpontra csak leadott, vagy előbírált hiánytalan státuszú pályázat esetén tudtok jelentkezni!

Kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal az emkszoc@googlegroups.com címen!