Kedves Gólyák!

Sok szeretettel köszöntünk titeket a BME Építőmérnöki Karán.

Mi vagyunk az Építőmérnöki Kar Hallgatói Képviselet (ÉMK HK). Amit egyelőre érdemes tudnotok az az, hogy mi foglalkozunk a kollégiumi elhelyezéssel, a szociális pályázatok bírálásával és segítünk a Gólyatábor szervezésében is. A későbbiekben oktatási ügyekben, valamint pályázat leadás során is fordulhattok Hozzánk. Amennyiben kérdésetek vagy problémátok van a fent említettekkel kapcsolatban, írjatok nekünk bátran. Ezt az oldalunkat felsőbbévesként is gyakran tanulmányozzátok, hiszen rengeteg hasznos, nélkülözhetetlen dolgot megtalálhattok rajta

Az egyetemi tanulmányok megkezdése rengeteg új tudnivalóval, intézni valóval jár, ezért kérjük, hogy az alábbiakat mindenképpen tegyétek meg:

Tanulmányozzátok végig a jobb oldalon található füleket:
A Teendők listája fülön összeszedtük, hogy miket kell, illetve érdemes számotokra elvégezni az évkezdés előttől kezdve egészen az első félévetek végéig. Ezen kívül eljuthattok a Gólyatáborunk honlapjára, olvashattok kicsit bővebben a szociális pályázatokról és a kollégiumunkról. Érdemes megnéznetek a Gyakran Ismételt Kérdések pontot is, mivel itt sok hasznos információt kaphattok az egyetemista létről.

Lépjetek be az évfolyam hivatalos Facebook-csoportjába itt!
Itt a csoporttagok az évfolyamtársaitok, a Hallgatói Képviselet tagjai, valamint a mentoraitok lesznek így gyorsan választ kaphattok a kérdéseitekre, valamint hamar értesülhettek a Titeket érintő legfontosabb hírekről, eseményekről. A könnyebb azonosíthatóság érdekében kérjük facebook profilotokban szerepeljen, hogy az Építőmérnöki Karra jártok!

Lájkoljátok a Hallgatói Képviselet Facebook-oldalát itt!
Itt számos információval gazdagodhattok első kézből, valamint sok egyéb hasznos tartalmat is itt találhattok meg.

Kövessétek a Hallgatói Képviselet Instagram-profilját itt!
Itt a hasznos információkon, emlékeztetőkön túl rengeteg plusz, izgalmas pillanatképppel is találkozhattok az építőmérnökségről.

Olvassátok gyakran a Hallgatói Képviselet hivatalos honlapját!
Itt értesülhettek minden olyan hivatalos és nélkülözhetetlen tudnivalóról (pl. zárthelyi ütemterv, kollégiumi férőhely pályázat, szociális ösztöndíj, tanulmányi ösztöndíj, stb.), amiről nem érdemes lemaradni.

Levelezőlista:
Hamarosan kaptok egy levelet, amely tartalmazza az aktuális legfontosabb információkat (koli, szoc, stb.), illetve a levél aljára bekerül a feliratkozási link az elsőévesek levelezőlistájára, ahol elsőkézből értesülhettek a csak Benneteket érintő információkról. Figyeljétek majd a felvételi eljárás során megadott e-mail címeiteket! A tapasztalat szerint gyakran elkeveredhetnek a levelek, ezért ha nincsen, ajánlott már most egy gmailes cím létrehozása, mellyel biztosan nem fordul elő ez a probléma!

Bár elsőre soknak tűnhet, azonban nem érdemes kihagyni egyiket sem!

Amennyiben nem találnátok valamely kédésetekre a választ, forduljatok hozzánk bizalommal és írjatok nekünk a kepviselet@emkhk.hu-n.

Üdvözlettel,
ÉMK HK