Rendezvényszervező Bizottság

A HK saját tagjaiból álló, belső bizottságokon kívül egy külső bizottság segíti a kari közéletet. Tagjait a HK pályázat útján választja a kar hallgatói közül, míg a bizottságvezető a HK tagjai közül kerül ki. Ezen az oldalon megismerhetitek a bizottság tagjait és tevékenységét. További információért keressétek bizalommal a bizottságvezetőt!

A Hallgatói Képviselet külső bizottságaként működik a Rendezvényszervező Bizottság (RB), melynek alapvető célja, hogy megteremtse a különböző kari rendezvények anyagi hátterét. A Bizottságba pályázati úton lehet jelentkezni, melyet egy jelöltidőszak követ. Ilyenkor a jelöltek megmutathatják, hogy milyen tehetséggel vannak megáldva a kommunikáció és érvelés terén, hogyan képesek tárgyalni a Cégek képviselőivel. Az RB-nek jelenleg 16 tagja van, akik mindannyian nagyon lelkesen és odaadóan végzik a munkájukat, célunk a megfelelő kapcsolat kialakítása az építőipari cégekkel és képviselőikkel.

Az őszi félév során a mi feladatunk a Szakmai Hét lebonyolítása, melynek keretein belül megrendezésre kerül többek között az országos szinten elismert Hídépítő verseny, a Próbakocka-készítő verseny, Geodézia verseny és a Szakmai vetélkedő. A számos verseny mellett egész héten izgalmas előadásokkal várunk Titeket a Kollégium nagytermében, ahol az országban legkiemelkedőbb építőipari cégek képviselői mutatják be legújabb projektjeiket, illetve technikáikat. És ha mindez nem lenne elég, akár kirándulásra is mehettek, ahol betekintést nyerhettek különböző építkezésekbe illetve a sikeres Cégek mindennapjaiba.

Ha szeretnél Te is kihívásokkal találkozni, és egy remek csapat tagja lenni, itt a helyed!