Kedves Hallgatók!

Az elmúlt időszakban a Kari Hallgatói Tanács egyik alapvető céljának a felétek való, egyre nagyobb nyitottságot tűzte ki. Az őszi továbbképzésünk fő témája is a transzparens működés volt. Úgy gondoljuk, hogy törekednünk kell a lehető legteljesebb tájékoztatásra, hiszen általatok megválasztott hallgatói képviselőként kötelességünk nyíltan és őszintén beszámolni számotokra működésünk részleteiről.

A döntések szavazati arányainak és a képviselők beszámolóinak korábbi nyilvánosságra hozása után a KHT úgy döntött, hogy a hallgatói képviselőként kapott jutalmazás összegét is elérhetővé tesszük minden hallgató számára.

2014.11.17-én hétfőn 18.00 órakor Hallgatói Fórumot tartunk a K épületben az Építőmérnöki Kar hallgatói számára, ahol megismerhetitek a jelenlegi képviselők előző időszakbeli munkáját és az azokért kapott jutalmazás meghatározásának elveit, illetve összegét.

Őszintén reméljük, hogy ezzel a döntésünkkel még közelebb kerülünk egy feltételezések nélküli, a hallgatókért tevékenykedő hallgatói képviselet eszményéhez.

A fórumon minden érdeklődő megjelenésére számítunk!

KHT