Hogyan adj le pályázatot a Neptun rendszeren keresztül

  1. lépés:

Látogassatok el az https://emkhk.bme.hu/palyazati-kiirasok/ oldalra, ahol megtaláljátok a frissen kiírt kari pályázatainkat. A pályázati kiírásokban megtaláljátok, hogy melyik ösztöndíjra tudtok pályázni, jogosultak vagytok-e rá és esetlegesen milyen igazolásokat/dokumentumokat kell beszereznetek.

  1. lépés:

Amennyiben megvan, hogy melyik ösztöndíjra szeretnétek és tudtok pályázni, töltsétek le a kiírás mellett szereplő pályázati adatlapot, ami DOCX fájlként van feltöltve. Ezt az adatlapot kell mindenekelőtt kitöltenetek a leírtak alapján, különösen odafigyelve az alábbiakra:

  • beszámolási időszakhoz azt írjátok, ami a pályázati kiírás Határidők fejezeténél található
  • olyan tevékenységek és részvételek szerepeljenek a leírásban, amit szükség esetén igazolni is tudtok, pontosan azzal a szövegezéssel (Hangadó ösztöndíjnál nem szükséges az igazolás)
  • részletesen és választékosan fogalmazzatok, hogy bírálás során egyértelmű legyen a tevékenység és szépen összeszedett.
  1. Lépés:

Amennyiben megvan a kitöltött adatlap és a szükséges igazolás, dokumentum, keressétek meg a Neptun – Ügyintézés – Kérvények – 909 HSZI ösztöndíjak kérvényt.

Itt keressétek meg az ösztöndíj típusát FONTOS, hogy ÉMK-val kezdődjön és a megfelelő ösztöndíjtípusra adjátok le, másképp pályázásotok érvénytelen!

Mellékletben csatoljátok a kimentett PDF fájlt.

Végül pedig ne felejtsetek el a küldés gombra kattintani!

Bármilyen kérdésetek van, írjatok az osztondij@emkhk.hu címre és igyekszünk segíteni nektek!