Kedves Hallgatók!
A szobaigénylés az alábbi felületen érhető el számotokra 2014. 08. 19. 12:00-tól 2014. 08. 22. 12:00-ig.A korábbi évekkel ellentétben csak olyan hallgató adhat le igénylést és választható szobatársnak, aki férőhelyben részesült. 4 ágyas, illetve 2×2 ágyas szobánként egy igénylést adjatok le, nem szükséges minden személynek külön-külön igényelnie.A kollégiumi eredmények és előzetes igényléseitek alapján létrehoztunk egy listát, mely alapján egyszerűbben el tudjátok dönteni, hogy a kért szobatípust megkapnátok-e. A szobaosztás pontos menetét a KHT SZMSZ 6-os számú melléklete tartalmazza.

2 ágyas:
Összesen 130 db férőhely van 2 ágyas szobákban. Az erre vonatkozó listában azt vizsgáltuk, hogy a kollégiumra jelentkezettek esélyesek-e ezt megkapni (pl kizáró ok, ha nem szavazott a KHT Tisztújításon, pedig szavazati joggal rendelkezett). Előzetesen nem vizsgáltuk, hogy meg van-e a 4 féléve építős férőhelyen, ezt a szobaosztás során fogjuk nézni.

2×2 ágyas:
8 db 2×2 ágyas szoba van a Vásárhelyiben, az általatok előre beküldött igénylések alapján létrehoztunk egy sorrendet, de ez természetesen változhat a tényleges igénylés során.

Aki a fenti szobatípusokban nem részesülne férőhelyben (pl. elsőéves, nem kategóriás), 4 ágyas szobákban kap elhelyezést, melyre szintén lehet jelentkezni. Aki semmilyen szobára sem ad le igénylést, azt beosztjuk egy tetszőleges szobába.

A Vásárhelyiben 747 férőhely van összesen, ebből 494 férőhely tartozik az Építőmérnöki Kar hallgatóihoz. Az alábbi dokumentumban tekinthetitek meg, hogy melyik szobák választhatók egy-egy kar hallgatóinak. Kérünk titeket, hogy az igényléseiteket ez alapján tegyétek. Amennyiben a Vásárhelyibe felvételt nyert más karos hallgatóval szeretnétek lakni, mielőbb jelezzétek Nagy Renátának a nagy.renata@vpk.bme.hu elérhetőségen.

Amennyiben kérdésetek van, forduljatok bátran a Kollégiumi Bizottsághoz az emkkb@googlegroups.com elérhetőségen

KHT