Szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy 2024. február 8-tól kezdődik a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat személyes bemutatás időszaka, mely február 20-ig tart.

Fontos, hogy a személyes bemutatáson való részvétel mindenkinek kötelező, aki megkapta az előbírált, hiánytalan státuszt; illetve aki előbírált, hiányos, kollégiumhoz jó státusszal rendelkezik, a hiánypótlást neki is be kell fejeznie, majd a pályázat szükséges dokumentumait bemutatnia.

Személyes bemutatáson való részvétel feltétele az előzetes jelentkezés, melyre a MŰEPER-ben lesz lehetőség .A személyes bemutatás helyszíne : Budapest, Kruspér utca 2. Vásárhelyi Pál Kollégium ÉMK HK iroda

Az időpontokra az azt megelőző nap 12:00-ig kell jelentkezni. A személyes bemutatásra elsősorban előbírált, hiánytalan státusszal tudtok jönni.

A Térítési és Juttatási Szabályzat szerint tájékozódjatok arról, hogy mely dokumentumokat vagytok kötelesek eredeti, papír alapon behozni és melyeket elég elektronikusan.

Amennyiben két tanú előtt hitelesített hallgatói jogviszony nyilatkozatot töltöttetek fel a Műeperbe, a diákigazolvány másolatát is szükséges bemutatni.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressetek minket e-mailben, a szocialis@emkhk.hu e-mail címen.

Sikeres pályázást kívánunk!

ÉMK HK Szociális Bizottság