Kedves Hallgatók!

Az előző időszak pályázatainak bírálását már az újonnan alakult Külső Szociális Bizottság tagjai végezték. Tisztújítással párhuzamosan a bizottságba is lehet jelentkezni.

A bizottság feladata a beérkezett szociális alapú kollégiumi jelentkezések, a Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázatok valamint a Költségtérítés/önköltséges pályázatok bírálása.

Minden olyan hallgató jelentkezését várjuk, aki szeretne részt venni a bírálói munkában vagy azért, mert adott már le szociális pályázatot és ismeri a rendszert, vagy azért, mert eddig még nem igazán foglalkozott ilyennel, de szeretné jobban megismerni a folyamatot.

Amennyiben érdeklődsz a Külső Szociális Bizottság munkássága iránt, akkor küld el jelentkezésedet a szabo.krisztina@emkhk e-mail címre és hozd be papír alapon a Hallgatói Képviselet irodájába. A jelentkezésnek tartalmaznia kell egy rövid motivációs levelet és egy képet a jelentkezőről, valamint a pályázati adatlap kitöltött, aláírt és beszkennelt változatát. A leadási határidő 2019.03.29. 14:00.

Addig is ha bármi kérdésetek lenne, keressetek minket bátran!

ÉMK HK

Letöltés (DOCX, 198KB)