Kedves Hallgatók!

A Vásárhelyi Pál Kollégium építős hallgatóinak előzetes szobabeosztása itt elérhető el. Az idei évben a megszokottakhoz képest rövidebb idő állt rendelkezésünkre a beosztás elkészítésére, ezért amennyiben úgy gondoljátok, hogy hibát vétettünk, még a mai napon jelezzétek az emkkb@googlegroups.com címen. Az esetleges szobacsere igényeket szintén ezen a címen jelezhetitek a mai napon.

A holnapi naptól már átköltözés van, ezért a később érkező csere igényeket már nem biztos, hogy meg tudjuk oldani.

A B épület 3. és 4. emeletére érkezett pár felsőbb éves igénylésnek nem tudtunk eleget tenni, mert ezen szintek a gólyák számára kerültek kiosztásra.Az utólag jelentkezett hallgatókkal kibővített várólista itt érhető el számotokra.Az új hallgatók felvétele az igény jelzésének sorrendjében történt.

Amennyiben szeretnétek visszamondani a férőhelyeteket, kérünk titeket, hogy mielőbb tegyétek meg a kollegiumok@gmf.bme.hu címen EMK_VISSZAMONDAS tárggyal, hogy kiértesíthesse a Kollégiumok Igazgatóság a soron következő várólistás hallgatót.

A Neptunban történő fellebbezés határidejéről a későbbiekben tájékoztatunk Titeket.Kérdés, észrevétel esetén keressetek minket bátran az emkkb@googlegroups.com címen.

KHT