Kedves Hallgatók

Az alábbiakban olvashatjátok a kollégiumi férőhelyet nyert hallgatók listáját a 2015/2016-os őszi félévre.

BSc elsőéves

MSc elsőéves

BSc, MSc felsőbbéves, Doktorandusz

Az idei évben a Kari Hallgatói Tanács a Kancellária Kollégiumok Igazgatóság és a Kancellária Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság felügyelete, segítsége mellett végezte a férőhelyek kiosztását. Azért, hogy az adataitokat a legmegfelelőbben kezelhessük, a férőhelyek kiosztását nem Neptun kóddal, hanem a Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság által generált egyedi azonosítóval végeztük. Emiatt a pontszámaitokat sem tudjuk közzétenni, mert nincs a birtokunkban.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy a kollégiumi férőhelyek kiosztása során a Hallgatói Képviselet hibás adatokkal dolgozott, vagy hibát vétett, felszólalásotokat jelezzétek a kollegiumok@gmf.bme.hu címen augusztus 24-ig. Fontos, hogy a levél tárgya ÉMK_FELSZÓLALÁS tárgy legyen és az emailben mindenképpen szerepeljen a Neptun kódotok, hiszen csak így tudnak titeket az adatbázisból kikeresni.

A várólisták töltését is a Kollégiumok Igazgatóság fogja végezni, ezért esetleges visszamondási szándékotokat mielőbb jelezzétek akollegiumok@gmf.bme.hu címen, ÉMK_VISSZAMONDÁS tárggyal.

Az idei évben a szobajelentkezést a csatolt excel vpkszobajelentkezes@gmail.com címre történő elküldésével tudjátok megtenni. Fontos, hogy szobánként csak egy jelentkezést adjatok le! Határidő augusztus 23. 23:59!

A szobabeosztáshoz a szükséges adatokat hétfőn kapjuk meg, ezért a korábbiakkal ellentétben augusztus 24-25 között tudjuk csak elkészíteni a szobabeosztást. Kérünk titeket, hogy ezeken a napokon legyetek elérhetőek a Neptunban megadott telefonszámon, illetve email címen, hogy kérdés esetén elérhessünk titeket.

Kérdés esetén keressetek minket bátran elérhetőségeinken!

Kari Hallgatói Tanács

Letöltés (XLSX, Ismeretlen)