Kedves Elsőéves Hallgató!

Először is engedd meg, hogy gratuláljunk a sikeres felvételidhez! Már évkezdés előtt bizonyára rengeteg kérdés fog benned felmerülni, hiszen még most találkozol először a Neptun, KTH, KHT, ESZR és egyéb ismeretlennek tűnő szavakkal, hamarosan le kell adnod a kollégiumi jelentkezést, nem is beszélve a szociális támogatás igénylésének rendszerének megismeréséről. Az alábbiakban megosztunk veletek pár hasznos linket, ahol a kérdéseitekre választ kaphattok.

http://www.kth.bme.hu/ a Központi Tanulmányi Hivatal oldala, melyen elolvashatjátok a kari tájékoztatót. A beiratkozással kapcsolatos tájékoztató elolvasása nagyon fontos, kezdjetek neki mielőbb!

A tájékoztatók elolvasása után látogassátok meg az Egységes Szociális Rendszer és a Kollégiumi Jelentkezés oldalait, augusztus első két hetében valószínűleg ezeket fogjátok a leggyakrabban látogatni, amennyiben igényeltek kollégiumi férőhelyet.

A 2015/16-os tanévben beiratkozó gólyák Facebook csoportja már él, csatlakozzatok hozzá bátran! Emellett ne felejtsétek el likeolni a Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan megosztjuk veletek az aktuális híreket, tudnivalókat!

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel benned, keress minket bátran kollégiummal kapcsolatos ügyben az emkkb@googlegroups.com, szociális ügyben az emkszoc@googlegroups.com címen, egyéb kérdés esetén pedig a kht@vpk.bme.hu címen!

Találkozunk a Gólyatáborban!

KHT