Kedves Hallgatók!

Hétfőn véget ért a szociális ösztöndíj pályázat igazolás leadási időszaka. Köszönjük mindenkinek a rengeteg türelmet! A felmerülő hibákat jelezzük a fejlesztők felé, reméljük, hogy a következő időszakra már egy hibátlan rendszerben adhatjátok le a pályázatotokat. A hét folyamán az Egyetemi Hallgatói Képviselet, a Külső Szociális Bizottság előterjesztése alapján döntött a rendszeres szociális ösztöndíj ponthatárairól, amelyek a következők:
Maximum összeg: 34 500 Ft
Minimum összeg: 6 500 Ft
Maximum ponthatár: 88
Minimum ponthatár: 38
Pontonkénti emelkedés: 560,00 Ft
A kapott támogatást a szoc.sc.bme.hu címen, az ESZR Igényléseim menüpontja alatt vagy a Támpont Iroda Kifizetés figyelőjében tudjátok megnézni.

Ha kérdésetek, problémátok van, illetve amennyiben eltérést fedeztek fel a szóbeli bíráláskor hitelesített fedlap és az ESZR-beli pontszámotok között (és erről nem kaptatok értesítést), azt jelezzétek a kari szociális felelősnek, Sárik Veronikának a sarik.veronika@vpk.bme.hu e-mail címen.
Az eredmény ellen fellebbezni pályázati kiírásnak megfelelően 2014.10.19. 23:59-ig tudtok, szintén az igényléseim menüpont alatt (Műveletek -> fellebbezés leadása).

KHT