Kedves Hallgatók!

A rendszeres szociális támogatásokhoz szükséges igazolások bemutatása a holnapi nappal megkezdődik és két hétig tart majd. Az eheti időpontra jelentkezni az alábbi doodle segítségével tudtok: http://doodle.com/px3h3khnk5embykc
Az ESZR-ben ugyanezt a linket találjátok az Időpontok fül alatt.

Kérünk Titeket, az időpontra jelentkezést megelőzően ellenőrizzétek igénylésetek státuszát az ESZR-ben, az Igényléseim menüpont alatt!

A hétfői napon az ESZR-ben Előbírált, hiánytalan státuszú hallgatókat várjuk, a többi napra időponttól függetlenül lehet jelentkezni, azonban felhívjuk figyelmeteket arra, hogy az előbírált pályázatok szóbeli bírálása várhatóan tempósabban fog zajlani a még nem előbíráltaknál. Természetesen az előbírálás a személyes bemutatás időtartama alatt is folyamatosan zajlik, azonban a kitolt leadási határidő miatt nem tudtunk a szóbeli bírálást megelőzően minden pályázatot előbírálni. Az Előbírált, hiányos pályázatok éjfél után ismét szerkeszthetővé válnak, illetve láthatjátok a bírálói megjegyzéseket, melyek alapján beszerezhetitek a hiányos, problémás dokumentumokat.

Szeretnénk kérni Titeket, hogy a személyes bemutatást ne halogassátok, mivel a meghirdetett bemutatási időpontok nagy száma (a pályázatok számának több, mint kétszerese) miatt a második bemutatási hetet követően már nem lesz lehetőség hiánypótlásra, a nem leadott pályázatok elutasításra kerülnek majd. Ha a bemutatáskor derülnek ki a hiányosságok, új időpontra tudtok jelentkezni, amikor ezeket pótolhatjátok, azonban ezt is csak a szabad helyek függvényében tudjátok megtenni. Erre kérünk Titeket, fokozottan ügyeljetek!

Időponttal vagy más, szociális támogatással kapcsolatos kérdéseitekkel Sárik Veronikát kereshetitek a sarik.veronika@vpk.bme.hu e-mail címen.

KHT