Kedves Hallgatók!

 

Bizonyosan közületek többen tapasztalták, hogy a szociális támogatások leadásához szükséges rendszer tegnap ugyan megnyílt, de működésében számos probléma lépett fel a jelentős túlterheltség miatt. Ennek elkerülésére a karok hallgatói különböző időszakokban adhatják majd le igényléseiket. 
Karunk számára a rendszer várhatóan augusztus 10. 00:00-tól lesz elérhető augusztus 12. 23:59-ig
A már megkezdett igénylések ekkor újra szerkeszthetők lesznek, illetve természetesen új igényléseket is le lehet adni. Kérünk Titeket, hogy most elsősorban azok adják le a pályázatukat, akik szociális alapú kollégiumi elhelyezésre szeretnék felhasználni az igénylést, rendszeres szociális ösztöndíjra, illetve alaptámogatásra való pályázat a későbbiekben is elérhető lesz.
Amit a rendszer újranyitásáig is nyomatékosan kérnénk, hogy a honlap főoldalán található ESZR felhasználói segédletet alaposan tanulmányozzátok át a pályázat leadásának megkezdése előtt, mivel számos igen fontos dologra hívja fel a figyelmeteket. 
Bármilyen kérdésetek van, írjatok a kar szociális felelősének, Sárik Veronikának a sarik.veronika@vpk.bme.hu e-mail címen!


KHT