ÉMK KARI HALLGATÓI SZAVAZÁS ÉS ÉMK HK ELNÖKI PÁLYÁZAT FELHÍVÁS

Kedves Hallgató!

Az alábbiakban tájékoztatást adok a BME Építőmérnöki Kar (ÉMK) Hallgatói Önkormányzat (HÖK) 2023. évi Kari Hallgatói Szavazásának részleteiről, melynek során megválasztásra kerülnek a kari Szociális Bizottság tagjai.

Kari Hallgatói Szavazás:

Felhívom figyelmedet, hogy a BME ÉMK HÖK Kari Hallgatói Szavazást tart 2023. szeptember 14. – 2023. szeptember 26. között a kari hallgatói képviselők személyéről.

1. Kari Hallgatói Fórum:

A Szavazást megelőzően a hagyományokhoz híven Kari Hallgatói Fórum kerül megrendezésre.

A Fórum időpontja: 2023. szeptember 14. (csütörtök) 17:00

A Fórum helyszíne: Vásárhelyi Pál Kollégium Nagyterem

2. Szavazási Bizottság:

A Szavazási Bizottság elnöke: Papp Bendegúz (papp.bendeguz@emkhk.hu)

A Bizottság további tagjai:

● Dr. Varga Gabriella – az ÉMK dékánja által delegált kari oktató;

● Szatzger Martin – az EHK által delegált EHK képviselő;

● Barta Márk Endre – a KHK által felkért tag;

● Pallagi Norbert – a KHK által felkért tag.

3. Jelentkezés menete:

A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint a választáson a KHÖK minden tagja választó és választható. A Szociális Bizottság tagjainak jelentkezéseit a Bizottság gyűjti össze. Amennyiben érdekel a Szociális Bizottság tevékenysége, és szívesen dolgoznál a többi hallgatóért, fontold meg indulásod!

A jelentkezések benyújtására 2023. augusztus 28. 18:00 és 2023. szeptember 13. 23:59 között van lehetőség. A jelentkezési lapot, mely a https://emkhk.bme.hu/hk/tisztujitas/ honlapon érhető el, illetve egy bemutatkozást és egy igazolványképet elektronikus úton kell eljuttatni Papp Bendegúz részére, a papp.bendeguz@emkhk.hu e-mail címre.

4. A Kari Hallgatói Szavazás helyszíne és időpontjai:

2023. szeptember 14. – 2023. szeptember 26-ig online formában a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben.

5. Névjegyzékbe vétel:

Tájékoztatlak továbbá, hogy a Szavazási Bizottság felvett a választójoggal rendelkező hallgatók névjegyzékébe. A névjegyzék megtekintésére az Építőmérnöki Kar Hallgatói Képviseletének hivatalos honlapján (https://emkhk.bme.hu/hk/tisztujitas/) van lehetőséged 2023. szeptember 04. – 2023. szeptember 11-ig. A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, az ÉMK HÖK minden tagja jogosult a Szavazáson való részvételre.

Kérlek, hogy ellenőrizd Te is, benne vagy-e a névjegyzékben, ugyanis a hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a névjegyzék megtekinthetőségének időtartama alatt lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!

Végül tájékoztatlak arról, hogy a Fórummal és a Szavazással kapcsolatos további információkat a https://emkhk.bme.hu/hk/tisztujitas/ oldalon találhatod meg.

Üdvözlettel,

Papp Bendegúz

Szavazási Bizottság

elnök

Hallgatói képviselet jelöltjeinek bemutatkozása:

PÁLYÁZATI ADATLAPOK

ÉMK tisztújítási adatlap

ÉMK elnöki pályázat adatlap