ÉMK Kari Hallgatói Szavazás

Kedves Hallgató!

A BME Építőmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzata Tisztújító Szavazást tart az Építőmérnöki Kar Hallgatói Képviselet mandátumainak betöltésére.

  • Kari Hallgatói Szavazás:

Felhívom figyelmedet, hogy a BME ÉMK HÖK Kari Hallgatói Szavazást tart 2022. április 7. – április 19. között a kari hallgatói képviselők személyéről.

  • Kari Hallgatói Fórum:

A Szavazást megelőzően a hagyományokhoz híven Kari Hallgatói Fórum kerül megrendezésre. A Hallgatói Fórumon a jelöltek bemutatkozására kerül sor, ahol lehetőség lesz hozzájuk kérdéseket intézni.

A Fórum időpontja: 2022. április 7. (csütörtök) 14:00

A Fórum helyszíne: Vásárhelyi Pál Kollégium Nagyterem

  • Szavazási Bizottság:

A Szavazási Bizottság elnöke: Puskely Gergő Pál (puskely.gergo@emkhk.hu)

A Bizottság további tagjai:

  • Deák Ottó – az ÉMK dékánja által delegált kari oktató;
  • Koronczai Fanni – az EHK által delegált EHK képviselő;
  • Oltvári Sándor – a KHK által felkért tag.
  • Jelentkezés menete:

A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint a választáson a KHÖK minden tagja választó és választható. A Szociális Bizottság tagjainak jelentkezéseit a Bizottság gyűjti össze. Amennyiben érdekel a Szociális Bizottság tevékenysége, és szívesen dolgoznál a többi hallgatóért, fontold meg indulásod!

A jelentkezések benyújtására 2022. március 22. 18:00 és 2022. április 6. 23:59 között van lehetőség.

A jelentkezési lapot, mely a https://emkhk.bme.hu/ honlapon érhető el, illetve egy bemutatkozást és egy igazolványképet elektronikus úton kell eljuttatni Puskely Gergő részére, a  puskely.gergo@emkhk.hu e-mail címre.

  • A Kari Hallgatói Szavazás helyszíne és időpontjai:
  1. április 7. 18:00 – április 19. 23:59-ig online formában a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben.
  • Névjegyzékbe vétel:

FONTOS

Tájékoztatlak továbbá, hogy a Szavazási Bizottság felvett a választójoggal rendelkező hallgatók névjegyzékébe. A névjegyzék megtekintésére az Építőmérnöki Kar Hallgatói Képviseletének hivatalos honlapján (https://emkhk.bme.hu/) van lehetőséged 2022. március 28-tól 2022. április 4-ig. A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a HÖK minden tagja jogosult a Szavazáson való részvételre.

Kérlek, hogy ellenőrizd Te is, benne vagy-e a névjegyzékben, ugyanis a hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a névjegyzék megtekinthetőségének időtartama alatt lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!

Végül tájékoztatlak arról, hogy a Fórummal és a Szavazással kapcsolatos további információkat a https://emkhk.bme.hu/ oldalon találhatod meg.

Üdvözlettel,

Puskely Gergő Pál

Szavazási Bizottság

elnök

Letöltés (DOCX, 99KB)