Whitefül

Honlap: whiteful.vpk.bme.hu
Kollégiumi helyiség: A1007
Gyűlés időpont: csütörtök 20:00
Nyitvatartás:
hétfő 19:00 – 01:00

Mi az a WhiteFÜL? Amit mindenki lát: sört csapolunk, berendezzük a nagytermet, koncertet szervezünk, kirendezzük a nagytermet, takarítunk. De ennél azért több minden van, amit csak a beavatottak tudnak: a Malvin koktél titkos összetevőjét; azt, hogy mi hangzik el a csütörtök esti gyűléseinken; hogy hol tartjuk a sör utánpótlást, ha a hűtőkből kifogy. Ezeken felül időről időre szervezünk csapatépítő találkozásokat, ahol megfordulnak öregtagjaink is: hétvége, kenutúra, egy kiadós vacsora vagy akár csak egy lightos sörözés valahol. Természetesen a legnagyobb hangsúly a hétfő estéinken van: a zenekarok legsűrűbben is csak félévente egyszer koncerteznek nálunk – nekünk minden nyitáson fellépésünk van. Biztosítanunk kell a vendégeknek a szórakozást, pultozunk, ruhatárazunk – és mindezt nagyon élvezzük. Mint kör, jól működünk, és mint baráti társaság, összetartunk.

Elsőre mindenkinek a rock zene jut eszébe, ha a nevünket hallja, nyilván ez nem véletlen, de azért igyekszünk ennél bővebb repertoárral előállni: jazz, blues, folk, underground esték is felfedezhetők a palettánkon. Kisebb-nagyobb nevek megfordulnak nálunk, egy vadabb bulin pedig az egész közönség őrjöng, minket is beleértve.

Szóval, ha megtetszett Neked a kör munkája, hangulata, várunk szeretettel jelöltnek és/vagy vendégnek hétfőnként a Vásárhelyi Pál Kollégium nagytermébe! Ha a jelöltség mellett voksolsz, keresd bátran bármelyik tagot vagy gyere el az egyik gyűlésünkre!

Barta Dávid

Whitefül

Join our Facebook community