VPKNet

Honlap: vpknet.vpk.bme.hu
Kollégiumi helyiség: B618
Nyitvatartás:
kedd 19:00 – 20:00

VPKNet

Join our Facebook community

Nem tudsz élni internet nélkül? Remeg a kezed, ha nem tudod percenként ellenőrizni az üzenőfalad? Idegösszeroppanást kapsz, ha  nem láthatod azonnal a legújabb sorozatot Netflixen? Vagy esetleg képet kell keresned a tanárról vizsga előtt, hogy felismerd? Nem kell izgulnod, a kollégiumban sem borul fel a virtuális életed!

A VPKNet feladata, hogy biztosítsa a gyors és megbízható internetet, segítségünkkel kényelmesen juthatsz a mindennapokhoz már elengedhetetlen nethozzáféréshez. Csapatunkban az építősökön túl informatikusok, de még gépészek is rendelkezésre állnak. Körhelyiségünkben ügyeletkor találhattok meg minket, hozzon oda csupán az érdeklődés, vagy akár konkrét probléma is, igyekszünk mindenben a segítségetekre lenni.

A kör számos más dolgot üzemeltet; ezek közül kiemelhetjük az Aulanetet, a levlistákat és a köri honlapokat. Valamint biztosan találkoztok majd a VPKLakók Facebook csoporttal is, ahol az itt lakóktól mindig számíthattok segítségre. A hálózat karbantartása mellett folyamatosan fejlesztünk is, hogy félévről félévre egyre frissebb infrastruktúra álljon a rendelkezésetekre.

Megtalálhattok minket a B618-ban az ügyeleti időnkben, a problémáitokkal bátran fordulhattok a segitseg@vpk.bme.hu elérhetőségünkhöz is, illetve a VPKNet facebook oldalának is írhattok privát üzenetet.

További információkat a vitrinünkben, a VPKNet Facebook-oldalán, a kör honlapján találhattok!