Vásárhelyi Diák Sportkör

A kollégiumban folyamatosan működő és rendszeresen látogatott egységeink a kondi- és kardiotermek. Az A épület 6.emeletén található még egy DSK-s terem, ahol ping-pongozni, valamint dartsozni lehet.

A konditerem reggel 6 és este 10, a kardioterem az A épület 8.emeletén reggel 8 és este 8 óra között tart nyitva.

Honlap: www.vpk.bme.hu/dsk
Kollégiumi helyiség: kondi, kardio termek
Nyitvatartás:
kondi – minden nap 06:00 – 22:00
kardio – minden nap 08:00 – 20:00

DSK

Join our Facebook community

A DSK a Vásárhelyi Diák Sport Kör szavait rejti. Az utóbbi időben szépen fejlődött mind a tagok, mind a lehetőségek tekintetében. Foglalkozunk bajnokságszervezéssel, meccsvetítéssel, szabadidősportokkal, kirándulások és túrák szervezésével, valamint adott a sporttevékenységekhez használatos eszközök kölcsönzése is.

A sport mindig is jelen volt a kollégium életében, ám a sporttevékenységek ilyen mértékű szervezettségére és átgondolására első körben 9-10 évvel ezelőtt került sor. A 2009 elején még egységes DSK később 4 tagozatra lett osztva az áttekinthetőség és a szervezhetőség érdekében, de mint kör, a mai napig egységes.

A felosztás egyik oka az volt, hogy 2009-ben az előtte még külön körként működő Body Building kör beolvadt a DSK-ba, és mint annak egy tagozata működött tovább, és működik a mai napig is. További 3 tagozat a túra tagozat, a sporteszközbeszerző- és kölcsönző tagozat valamint a bajnokságszervező- és vetítő tagozat.