Vásárhelyi Diák Sport Kör

A kollégiumban folyamatosan működő és rendszeresen látogatott egységeink a kondi- és kardiotermek. Az A épület 6.emeletén található még egy DSK-s terem, ahol ping-pongozni, valamint dartsozni lehet.

A konditerem reggel 6 és este 10, a kardioterem az A épület 8.emeletén reggel 8 és este 8 óra között tart nyitva.

Honlap: www.vpk.bme.hu/dsk
Kollégiumi helyiség: kondi, kardio termek
Nyitvatartás:
kondi – minden nap 06:00 – 22:00
kardio – minden nap 08:00 – 20:00

DSK

Join our Facebook community

Köszöntelek a Vásárhelyi DSK tagjainak nevében!

Körünk nevének jelentése Vásárhelyi Diák Sportkör, mely egy egységes, több tagozatot magába foglaló kollégiumi öntevékeny kör.

A kör jelenlegi szerkezeti felépítése 2009 elejére alakult ki, amikor is az addig önállóan működő Body Building kör beolvadt a DSK-ba, melyben azóta is, mint önálló tagozat működik. További tagozataink a Túra Tagozat, a Sporteszközbeszerző- és Kölcsönző Tagozat, valamint a Bajnokságszervező Tagozat.

Tevékenységeink többek között:

  • sportesemények, bajnokságok szervezése
  • kirándulások, túrák szervezése
  • sporteszközök kölcsönzése
  • kondi- és kardióterem üzemeltetése

Sok szeretettel várunk rendezvényeinkre, kondi- és kardiotermeinkbe minden kedves sportolni, mozogni, kikapcsolódni vágyót!

A konditerem a B épület alagsorának elején található, 6:00-tól 22:00-ig látogatható, míg a kardióterem az A épület 8. emeletén található, 8:00-tól 20:00-ig látogatható.

Aktuális rendezvényeinkért keressétek fel Facebook illetve Instagram oldalunkat, ahol minden lényeges információt megtudhattok. (https://www.facebook.com/vpk.dsk)

Ha pedig a sportoláson kívül még szeretnél egy családias, csupaszív csapat tagja is lenni, várunk nyílt gyűléseinkre, melyeket minden félév első néhány hetében hirdetünk meg.

Sikerekben, sportolásban gazdag egyetemi éveket kíván a Vásárhelyi DSK csapata!