Tanuló kör

Hangosak a szobatársaid és nem tudsz tőlük tanulni? Vagy csak nem akarod késő este zavarni őket az égő lámpával? Esetleg üveg asztalra lenne szükséged egy leadandó rajz elkészítéséhez? Gyere el a tanulóba! Mind két épületben van egy helység, ami a csendes, nyugodt tanulás feltételeit biztosítja bárkinek bármelyik napszakban. Néha napján ZH-felkészítőt és konzultációt is tartunk, mely általában nagy mértékben segíti elő hallgató társaink felkészülését az elkövetkezendő számonkérésekre. Ha esetleg szeretnél ebben te is segédkezni, vagy csak egy kicsit magadénak érezni a tanuló helységeket és azok üzemeltetésében résztvennél, keresd bátran tagjainkat vagy írj a Facebook oldalunkra és az azt követő gyűlésen már köztünk is tudhatod magadat.
Egyéb információkért szintén tagjainkat, Facebook oldalunkat és az aulában található vitrinünket keresheted fel.

Sziasztok!

Körhelyiségünket kollégiumunk B épületének ötödik emeletén találhatjátok meg. Elsődleges célunk a nyugodt, csendes tanulási környezet biztosítása a szorgalmi- és vizsgaidőszakban.

A B518-ban kényelmesen elfértek az A3, A2 vagy attól is nagyobb rajzlapokkal, de a későbbi félévekben következő Utak, illetve Vasúti pályák című tárgyaitokhoz szükséges egy-két-három méter hosszúságú mm-papírral, esetleg mm-pausszal sem lesz gondotok. Ha a “hagyományos” rajzolás hívei vagytok, de nem szeretnétek órákon keresztül játszadozni a derékszögű vonalzókkal, érdemes kipróbálnotok Robotron rajzgépünket (nagy rajztábla), A0-s méretig mindent elbír 😉 Ha már nagyon profin használjátok az AutoCAD-et, és előre megrajzolva, kinyomtatva hozzátok a rajzaitokat, üvegasztalainkon gyorsan áthúzhatjátok azokat is dipára.

Igény szerint több Magasépítési Tanszék illetve Hidak és Szerkezetek Tanszék által oktatott tárgyból szervezünk konzultációt is.

Eredetileg hétfőtől csütörtökig, délután hattól éjfél–egy óráig várjuk a tanulni vágyókat. De ha úgy gondoljátok, hogy ezen kívül be szeretnétek ülni, készülni, tanulni, rajzolni, emberi időben bátran keressétek körtagjainkat. A taglistát (név+szobaszám) a körhelyiség ajtaján olvashatjátok, ők azok, akik ki tudják nyitni Nektek a helyiséget.

Honlap: www.vpk.bme.hu/tanulokor
Kollégiumi helyiség: B518
Nyitvatartás:
hétfő 18:00 – 24:00
kedd 18:00 – 24:00
szerda 18:00 – 24:00
csütörtök 18:00 – 24:00