Rádió Oranzs

Honlap: www.oranzs.org
Kollégiumi helyiség: “B” épület, Drönk folyosó vége
Gyűlés időpontja: minden második hétfő 18:00

Oranzs

Join our Facebook community

Az Oranzs Rádió egy fiatalos, dinamikusan fejlődő, energikus közösség. Stábunk nagy része építőkari hallgató, de akad köztünk végzett mérnök, valamint más kar hallgatója is. Műsoraink palettája igencsak színes, mindenki megtalálja kedvenc zenéjét nálunk. A vegyes zenei stílusú műsorok mellett hallhattok rétegzenét játszó adásokat is. Adásainkat híres vendégekkel tesszük gazdagabbá. Stúdiónkban megfordult már a Brains, a Zagar, a Kovbojok, a Stereo Palma (Náksi és Brunner), az Animal Cannibals, és még számtalan híres előadó és producer.

Állandó programjaink:

  • Oranzs Nyílt Nap: betekintést nyerhetsz az Oranzsos adások színfalai mögé;
  • Oranzs Szülinapi Buli: egész estés ünneplés az Oranzs Rádió újraalakulásának tiszteletére a legjobb magyar DJ-kkel és az Oranzs lemezlovasaival;
  • Beszavazó Show: jelöltjeink körtaggá avatása, valamint a féléves hallgatottsági versenyünk eredményhirdetése;
  • 72 Órás Adás a Kulturális Hét keretein belül: nonstop 72 óráig hallhatjátok adásainkat, aminek a végén egy négyórás „Közösőrülős”-nek lehettek fültanúi.

S hogy mit kell tenned, hogy ennek a fantasztikus csapatnak a tagja lehess? Körtagságod feltétele, hogy előrukkolj egy saját műsorprofillal (műsorcím, stílus, tartalom, logó, stb.), fél évig vezesd jelölt státuszban a műsorodat, majd készítsd el a Beszavazó Show-ra kiadott előfeladataidat. Ha az Oranzs stáb úgy dönt, hogy megfelelsz, kiérdemled, hogy felállj a Szent Rekeszünkre, letold a gatyádat, és elmondd a személyesen neked írt Oranzs Esküt élő egyenes adásban, akkor tagnak mondhatod magad.

Tájékozódj és hallgass minket honlapunkon, vagy facebook oldalunkon!

Üdv,

a Radio Oranzs Stáb