stúdió oranzs

A Stúdió Oranzs egy fiatalos, dinamikusan fejlődő, energikus közösség. Stábunk nagy része építőmérnök hallgatókból áll, de akad köztünk más kar vagy más egyetem hallgatói is. Körünknek két részre bontható a tevékenysége, az egyik a különböző rendezvények és bulik hang- és fénytechnikájának biztosítása, kezelése illetve Dj tevékenység biztosítása akár saját, akár hívott Dj-k személyében. Másik tevékenységünk a rádiós tartalom gyártás mind élőben, mind podcast formájában. Különböző típusú, témájú, stílusú, hangvételű műsorokat készítünk melynek egy részét élőben adunk le, másokat pedig podcast formájában feltöltünk YouTube-ra és Spotify-ra. Adásainkat híres vendégekkel tesszük gazdagabbá. Megfordult nálunk már a Tankcsapda, az Animal Cannibals, Kapitány Máté, Lmen Prala, Lil Frakk, Sterbinszky, Vályi István, Hide The Pain Harold, Puzsér Róbert, Gundel Takács Gábor és még sokan mások.

 • Állandó programjaink:
 • Gyűlések, a reghét és a szorgalmi időszak alatt minden hét kedden 19:00-tól, az A318 helyiségben, melyeket nyíltan látogathattok
   
 • Adások, a szorgalmi időszak alatt mindem hét szerdán 18:00-24:00 között melyet a saját szerverünkön hallgathattok, illetve az első két adásunk nyílt adás, szóval ha szeretnéd kipróbálni magad nézz le a Ba09 helyiségben található rádió stúdiónkba.
   
 • Bulik hangosítása, a bulikörök által szervezett bulik alatt az A003 hangosító helyiségben találhattok meg minket
   
 • 72 órás adás, minden tavaszi félév első egy-két hetében bonyolítjuk le a nonstop 72 órán át tartó adásunkat
   
 • Oranzs hétvégék, minden évben kétszer, egyszer télen, egyszer nyáron elmegyünk valamerre egy hétvégére és mégjobban összekovácsoljuk a csapategységet
Tag szeretnék lenni!
 
S hogy mit kell tenned, hogy ennek a csapatnak a részese legyél? Látogasd meg az egyik gyűlésünket, mondd el mit szeretnél nálunk csinálni, mert igen választhatsz hogy inkább a rádiós tevékenység, vagy inkább a hangosítós tevékenység érdekel Téged vagy netán mindkettő. Ha az első gyűlés után úgy döntesz hogy szeretnél a csapat része lenni, akkor egy jelölt időszak vár rád, ahol megtanulhatsz minden apró fortélyt. A rádiós és/vagy hangosítós taggá válás során a Beszavazón tradicionális feladatokat kell teljesíteni. Ezeken a rátermettséget bárki bizonyíthatja, aki megérett a feladatra.
 
Ha kérdés merült fel benned, szeretnél többet tudni rólunk keresd fel a Facebook vagy Instagram oldalunkat, vagy pedig szólíts le élőben egy Stúdió Oranzs pólós tagot!
 
Üdv,
a Stúdió Oranzs stábja

Kollégiumi helyiség

Kollégiumi helyiség: Gyűlés időpontunk Weboldalunk
Ba09, A003, A318
Kedd: 19:00-kor az A318-ban

Hangosító és rádió helyiség:

Letöltés (PDF, 180KB)

3. Emeleti Körhelyiség

Letöltés (PDF, 99KB)