KVZoo

Honlap: www.kvzooweb.blogspot.hu
Kollégiumi helyiség: B218
Nyitvatartás:

Sziasztok!

A KVZoo lassan harminc éve működő kör a Vásárhelyi Pál Kollégium B épületének 2. emeletén. Ez a helyiség egy hangulatosan átalakított tanuló. Ebben a félévben is heti/kétheti témákkal várjuk a vendégeket, mindig az adott témához kapcsolódó étel- vagy italkülönlegességet, kvízt, illetve cikket állítunk össze. Természetesen a kvíz nyertesei ajándékban részesülnek. A VPK B218-ban a KVZoo hétfőtől szerdáig este nyolctól éjfélig, csütörtökön pedig este nyolctól tizenegy óráig várja az arra járókat. A kínálatunkban megtalálhattok finom melegszendvicseket, gofrikat, kávékülönlegességeket és persze mindig változatos akciókat. Reméljük, mindenki megtalálja majd a fogára valót és senki nem marad étlen-szomjan.

Célunk, hogy ha elfáradtatok és szeretnétek felfrissülni, akkor azt egy hangulatos helyen tehessétek meg. Igyekszünk minőségi, gyors és barátságos kiszolgálásban részesíteni Titeket. Az esti órákban a legjobb megoldás vagyunk, ha a kollégiumból sem szeretnétek kimozdulni.

Ha részletesebb infókra vagytok kíváncsiak, keressetek minket Facebookon vagy bármelyik körtagunk szívesen válaszol kérdéseitekre. Csatlakozni szeretnél hozzánk? Nincs más dolgod, mint hogy gyere el heti rendszerességgel megtartott gyűléseinkre és jelentkezz nálunk jelöltnek. Ne izgulj, nem kell “konyhatündérnek” lenned, megtanítunk minden kis apró trükkre.

Sikeres évkezdést kívánunk és jó szórakozást a gólyatáborban!

Sárközi Csilla

körvezető

KVZoo

Join our Facebook community