KVZoo

Gyűlés időpont kedd 20:00
Kollégiumi helyiség: B218
Nyitvatartás: szerda-csütörtök 20:00-22:00

KVZoo

Join our Facebook community

Sziasztok!

A KVZoo egy több mint harminc éve működő kör a Vásárhelyi Pál Kollégium B épületének 2. emeletén. Ez a helyiség egy hangulatosan átalakított tanuló. Szerda és Csütörtök esténként a KVZoo tagjai szeretettel várják az arra járókat. Igyekszünk minden alkalommal különböző témákkal, valamint a témához kapcsolódó étel vagy ital különlegességgel várni a vendégeket.

A kínálatunkban megtalálhattok finom melegszendvicseket, palacsintákat, gofrikat, kávé és tea különlegességeket és persze mindig változatos akciókat. Reméljük mindenki megtalálja majd a fogára valót és senki nem marad étlen-szomjan.

Célunk, hogy ha elfáradtatok és szeretnétek felfrissülni, akkor azt egy hangulatos helyen tehessétek meg. Igyekszünk minőségi, gyors és barátságos kiszolgálásban részesíteni Titeket. Ha részletesebb infókra vagytok kíváncsiak, keressetek minket Facebook-on vagy bármelyik körtagunk szívesen válaszol kérdéseitekre. Ha pedig csatlakozni szeretnél hozzánk, nincs más dolgod, mint hogy megkeress engem, vagy bármelyik körtagot és jelentkezz jelöltnek. Ne izgulj, nem kell „konyhatündérnek” lenned, megtanítunk minden kis apró trükkre.

Szaszák László
körvezető