Képítő Fotókör

Sziasztok!

Mint az a nevünkből is adódik, a Képítő Fotókör az Építőmérnöki Kar eseményeinek megörökítésével foglalkozik. A kulturális rendezvényektől kezdve a szakmai kirándulásokon át a bulikig mindenhol megtalálsz minket. A tagok és lelkes jelöltjeink igyekeznek minél jobban megörökíteni az egyetemi évek emlékeit. Elsősorban egymástól tanulunk a fotózás rejtelmeiről. Tulajdonképpen egy baráti társaság vagyunk, akik amellett, hogy hobbi szinten fotóznak és minden kari rendezvényen jelen vagyunk, szeretünk időt fordítani a csapatépítésre is, rendszeresen járunk kirándulni, látogatjuk közösen a Drönköt, közös vacsorát szervezünk. Honlapunkon találhatod meg minden kedves emléked egy-egy eseményről.

Emellett a hallgatóságnak készítünk igazolványképeket, nyitottak vagyunk kreatív fotózásokra is. A „Hónap témája” keretein belül igyekszünk elengedni fantáziánkat és minél kreatívabb és színvonalasabb képeket készíteni egy általunk feldobott ötlettel kapcsolatban – legjobbjainkat az Instagram oldalunkon találhatod meg!

Nálunk bepillantást nyerhetsz egy komolyabb stúdiófotózás rejtelmeibe, elsajátíthatod a laboratóriumi fotófeldolgozás fortélyait és megtudhatod, hogyan készül egy bulifotó. Ha szeretsz fényképezni, szívesen tanulnál profi fotósoktól, elgondolkodtat, mit jelent a sok jel a fényképeződön, esetleg szívesen lennél egy jó társaság tagja, a VPK B319-es szobájában várunk szerdánként este 8-kor gyűléseinken!

Reméljük találkozunk!

Képítő Fotókör

Kollégiumi helyiség

Kollégiumi helyiség: Gyűlés időpontunk Weboldalunk
B319
Szerda: 19:00