Drönk

Körünk 1968-ban alakult, 52 évvel ezelőtt, így elmondható, hogy az építőkar legpatinásabb diákkörei közé tartozik. A Drönk egy, a Műegyetemen közkedvelt zenés szórakozóhely, tánccal, csocsóasztallal, és fergeteges hangulattal a Vásárhelyi Pál Kollégium B épületének alagsorában.

Heti kettő alkalommal vagyunk nyitva: csütörtökön és pénteken 21.00–05.00-ig. Ne várjatok nagy báltermet, a hely a maga 100m2-ével családias légkört teremt. Lehet itt beszélgetni, új barátokat szerezni, és ha esetleg kedvetek támadna, akkor meginni egy-két sört, utána pedig hajnalig bulizni olyan zenékre, amiket szerettek. Egy buli hangulata sok mindenen múlik, de az biztos, hogy ha fapofával szolgál ki a pultos, még az ital sem esik olyan jól. Nos, nálunk ettől nem kell félni, mivel függetlenül attól, hogy 20 vagy 120 ember akar bulizni éppen, a pult mögött állókra mindig lehet számítani. Ezt a hangulatot igazából nehéz lenne körülírni, egyszerűen szórakozva szórakoztatunk.

Ha részletesebb infókra vagytok kíváncsiak, keressetek minket Facebookon, nézzétek meg a honlapunkat, vagy csak hallgassátok a felsőbb évesek történeteit az átmulatott estékről… 🙂

Az elkövetkezendő évekhez sok sikert kívánunk Nektek, és reméljük, sokatokat minél előbb megismerhetjük majd!

Lányi György

körvezető

www.dronk.hu
“B” épület alagsor

drönk

Join our Facebook community