Drönk

A Drönk 1968-ban alakult, így elmondható, hogy az Építőkar legpatinásabb diákkörei közé tartozik. A Drönk egy, a Műegyetem által közkedvelt zenés szórakozóhely, tánccal, csocsóasztallal és fergeteges hangulattal a Vásárhelyi Pál Kollégium B épületének alagsorában. Heti több alkalommal is nyitva vagyunk, általában 21:00–03:45-ig. Nincs nagy bálterem, a hely a maga 100 m2 -ével családias légkört teremt. Lehet itt beszélgetni, új barátokat szerezni, és ha esetleg kedvetek támadna, akkor meginni egy-két sört, utána pedig hajnalig bulizni olyan zenékre, amiket szerettek.
Egy buli hangulata sok mindenen múlik, de az biztos, hogy ha fapofával szolgál ki a pultos, még az ital sem esik olyan jól. Nos, nálunk ettől nem kell félni, mivel függetlenül attól, hogy 20 vagy 120 ember akar bulizni éppen, a pult mögött állókra mindig lehet számítani. Ezt a hangulatot igazából nehéz körülírni, egyszerűen szórakozva szórakoztatunk.
Hogyan lehet közénk tartozni? Igen egyszerű… Gyere el gyűlésünkre, amit a szorgalmi időszakban minden kedden 19:00 órától tartunk. 

A Drönkjelöltség egyetlen egyszerű feltétele:
BME-s hallgató legyél (akár elsőéves is). Ha részletesebb infókra vagytok kíváncsiak, keressetek minket Facebook-on, vagy csak hallgassátok a felsőbb évesek történeteit az átmulatott estékről…
Az elkövetkezendő évekhez sok sikert kívánunk Nektek, és reméljük, sokatokat minél előbb
megismerhetjük majd!

Pápa Zsombor

Kollégiumi helyiség

Kollégiumi helyiség: Weboldalunk
“B” épület alagsor