Vásárhelyi Videó Stúdió

Vásárhelyi Video Stúdió

Join our Facebook community
Honlap: vvs.vpk.bme.hu
Kollégiumi helyiség: B119
Gyűlés időpont: kedd 18:00

A karon a VVS foglalkozik a rendezvények, kari események és szakmai kirándulások megörökítésével, valamint közzétételével. Ezen felül minden második kedden adással kedveskedünk a kollégium lakóinak, valamint bárkinek, aki szeretné nyomon követni a kar híreit és eseményeit. Az adásban megtekinthetitek a legfrissebb anyagainkat és értékes nyereményekért játszhattok. Az utóbbi két évben a stúdió segítséget nyújtott a FULL HD minőségű digitális tananyag bővítésében is, illetve eszközállományunk is sok extrával gyarapodott (pl.: víz alatti búvártok kamerához, stb.).

Aki szeretne megismerkedni a kamerázással és az ehhez kapcsolódó háttérmunkákkal, illetve szeretne egy nagyszerű baráti társaság tagjává válni, kereshet minket minden kedden 18:00-tól tartandó körgyűlésünkön a VPK B épület 119-es ajtaja mögött; vagy bátran szólíts le bárkit, akit VVS-es pólóban látsz, és kamera van a kezében.

Még több információt találhattok honlapunkon: vvs.vpk.bme.hu. Kereshettek minket a Facebookon is Vásárhelyi Videó Stúdió néven. Érezzétek jól magatokat, aztán ősszel várunk titeket is sok-sok szeretettel.