VHFK

Kollégiumi helyiség: A009
Nyitvatartás: bulik előtt/alatt/után

A Vásárhelyi Hang- és Fénykör, ismertebb nevén VHFK már sok évre visszatekintve működik a VPK falai között. Alap foglalkozási köre a névben szereplő hangtechnika és fénytechnika, de ezeken kívül sok más feladatot is elvégzünk. Ilyen például a színpadépítés vagy a kábelek, hangfalak, lámpák és egyéb eszközök javítása, karbantartása. A kör a kollégiumban helyt kapó összes rendezvény lebonyolításában segédkezik, valamint a nagyobb programok (gólyabál, gólyatábor, VN) hangosítása és fényezése is a mi feladatunk.

A kör felépítése egy vezetőből, egy helyettesből, tagokból és jelöltekből áll. A jelöltek taggá a jelöltvizsga letétele után válnak, ami a tavaszi félévben, a Vásárhelyi Napok előtt kerül lebonyolításra.

A körbe való jelentkezéshez semmiféle előzetes tapasztalatra nincs szükség a témában, a bulik alatt, illetve a jelöltoktatásokon minden olyan dolgot és eljárást megtanítunk, ami a kör feladatainak ellátásához kell.

Jelöltnek jelentkezni egész évben lehet az abel.kalamar@gmail.com vagy a jonybacsi@gmail.com e-mail címen, illetve személyesen is a bulik idejében a VHFK stúdiójában (VPK A épület 009).