ÉMK Kari Hallgatói Szavazás

Kedves Hallgató!

A BME Építőmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzata Tisztújító Szavazást tart az Építőmérnöki Kar Hallgatói Képviselet mandátumainak betöltésére.

  • Kari Hallgatói Szavazás:

Felhívom figyelmedet, hogy a BME ÉMK HÖK Kari Hallgatói Szavazást tart 2022. október 21. – november 1. között a kari hallgatói képviselők személyéről.

  • Kari Hallgatói Fórum:

A Szavazást megelőzően a hagyományokhoz híven Kari Hallgatói Fórum kerül megrendezésre. A Hallgatói Fórumon a jelöltek bemutatkozására kerül sor, ahol lehetőség lesz hozzájuk kérdéseket intézni.

A Fórum időpontja: 2022. október 20. (csütörtök) 16:00

A Fórum helyszíne: Vásárhelyi Pál Kollégium Nagyterem

  • Szavazási Bizottság:

A Szavazási Bizottság elnöke: Bátori Boglárka (batori.boglarka@bmeehk.hu)
Oktatói Delegált: Deák Ottó István (deak.otto@emk.bme.hu)
Egyetemi Hallgatói Képviselet Delegált: Gombás Bálint (gombas.balint@bmeehk.hu)
Hallgatói Delegált: Egri Gabriella (egri.gabriella@emkhk.hu)
Hallgatói Delegált: Sinkó Zsanett (sinko.zsanett@emkhk.hu)

  • Jelentkezés menete:

A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint a választáson a KHÖK minden tagja választó és választható. A Szociális Bizottság tagjainak jelentkezéseit a Bizottság gyűjti össze. Amennyiben érdekel a Szociális Bizottság tevékenysége, és szívesen dolgoznál a többi hallgatóért, fontold meg indulásod!

A jelentkezések benyújtására 2022. október 6. és 2022. október 19. 12:00 között van lehetőség.

A jelentkezési lapot, mely a https://emkhk.bme.hu/ honlapon érhető el, illetve egy bemutatkozást és egy igazolványképet elektronikus úton kell eljuttatni Bátori Boglárka részére, a  batori.boglarka@bmeehk.hu e-mail címre.

  • A Kari Hallgatói Szavazás helyszíne és időpontjai:
  1. október 24. 00:00 – november 1. 23:59-ig online formában a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben.
  • Névjegyzékbe vétel:

FONTOS

Tájékoztatlak továbbá, hogy a Szavazási Bizottság felvett a választójoggal rendelkező hallgatók névjegyzékébe. A névjegyzék megtekintésére az Építőmérnöki Kar Hallgatói Képviseletének hivatalos honlapján (https://emkhk.bme.hu/) van lehetőséged 2022. október 10-től 2022. október 17-ig. A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a HÖK minden tagja jogosult a Szavazáson való részvételre.

Kérlek, hogy ellenőrizd Te is, benne vagy-e a névjegyzékben, ugyanis a hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a névjegyzék megtekinthetőségének időtartama alatt lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!

Végül tájékoztatlak arról, hogy a Fórummal és a Szavazással kapcsolatos további információkat a https://emkhk.bme.hu/ oldalon találhatod meg.

Üdvözlettel,

Bátori Boglárka

Szavazási Bizottság

elnök

Letöltés (DOCX, 99KB)