Kedves Hallgatók!

A Kollégiumok Igazgatóság oldalán a nyári információkban megtalálhatjátok a félév végi kiköltözési időpontokat. A nyári felújítási munkálatok miatt a Vásárhelyi Pál Kollégiumban az alábbiak szerint módosulnak ezek az időpontok:

Azoknak a hallgatóknak, akik júliusi elhelyezésben nem részesültek, vagy nem kérték azt, 2018. június 26. (kedd) 14 órával bezárólag ki kell költözniük a kollégiumból.

Az államvizsga előtt álló hallgatók kérhetnek a megadott időpontoktól eltérő ki- vagy átköltözési időpontot, de ezt előre kell jelezni a kollegiumok@mail.bme.hu e-mail címen legkésőbb 2018. június 15. (péntek) 12 óráig.

Azon építőkaros hallgatók, akik még június 26. után vizsgáznak az emkkb@googlegroups.com címen kérhetik 2018. június 15. (péntek) 12. óráig, hogy az utolsó vizsgáig a kollégiumban maradhassanak. A kollégiumban való maradás azonban minden esetben (“A” és “B” épület lakóira nézve is) költözéssel fog járni!

A kollégiumon belül átköltözésre 2018.június 27-28. (szerda-csütörtök) között lesz lehetőség.

A kollégiumok közti átköltözésekre 2018.június 28-án (csütörtökön) kerül sor.

A “B” épület felújítási munkái miatt a jelenleg is ott lakó hallgatóknak legkésőbb 2018. június 27. (szerda) 16.00-ig át kell költözniük a nyári férőhelyükre. Ezen hallgatók kiköltöztetése miatt lehet, hogy lesznek olyan, jelenleg az “A” épületben lakó hallgatók,  akiknek eddig az időpontig szintén át kell költözniük. Ezeket a hallgatókat a jövő hét elején értesíteni fogjuk. Amennyiben az új szobájukat  eddig az időpontig nem tudják elfoglalni, egy éjszakára ideiglenesen lesznek elszállásolva az “A” épületben.

Az új beköltözők 2018. június 29-től (péntek) tudják elfoglalni férőhelyeiket.

A költözések során kérjük, legyetek figyelemmel a gondnokság ügyeleti idejére!

ÉMK HK