Kedves Hallgatók!

A BSc és MSc elsőéves hallgatók kollégiumi jelentkezésére augusztus 1. 12:00 és augusztus 12. 23:59 között van lehetőségetek a KEFIR oldalán. Azon hallgatók, akik szociális alapon is pályáznak, úgy a KEFIR rendszeren leadott jelentkezésen túl szükséges az Egységes Szociális Rendszerben is pályázni, szintén a fent megadott határidőig. Kérünk titeket, hogy ne az utolsó pillanatban kezdjétek meg a pályázatok leadását és a fenti határidőket tartsátok be!

Szociális alapú pályázat hiánypótlására az ESZR rendszerben augusztus 16. és augusztus 17. 23:59 között lesz lehetőségetek. A pályázatotokban található esetleges hiányosságokat az adott mezőhöz tartozó Megjegyzésben találjátok majd meg.

Amennyiben a szociális alapú pályázattal kapcsolatban merülne fel kérdésetek, írjatok bátran az emkszoc@googlegroups.com elérhetőségre, míg kollégiumi jelentkezéssel kapcsolatban az emkkb@googlegroups.com elérhetőségre. Sürgős probléma esetén fordulhattok hozzánk a KHT oldalon megadott telefonszámok egyikén is.

KHT