Kedves Elsőéves és Felsőbbéves Hallgatók!

A 2015/2016 őszi félév kollégiumi férőhelyre történő jelentkezésére 2015. augusztus 3. és augusztus 14. 23:59 között lesz lehetőségetek a kollegium.sc.bme.hu oldalon.

Amennyiben szociális alapon is szeretnétek kollégiumi férőhelyet igényelni, szükséges egy külön pályázatot leadni az Egységes Szociális Rendszer oldalán augusztus 14. 23:59-ig. Ezen időpontig minden igazolást szükséges feltöltenetek az oldalra, hogy elő tudjuk bírálni a pályázatotokat.

Nyomatékosan kérünk titeket, hogy a szükséges igazolások beszerezését mielőbb kezdjétek meg, mert nem lesz elég az időtök a jelentkezésetek véglegesítésére, melynek hiányában nem tudjuk a pályázatotokat elbírálni.

A korábbi félévekhez hasonlóan a kollégiumi férőhelyek kiosztása és a szobajelentkezés között biztosítunk számotokra pár napot, amikor az eredmények függvényében tudtok szobatársakat, illetve szobát választani, úgy, hogy az számotokra a legmegfelelőbb legyen. A kollegium.sc.bme.hu oldalon leadható jelentkezés során, előzetesen lehetőségetek van megadni, hogy ki szeretne 2 ágyas, illetve 2×2 ágyas szobában elhelyezést kapni. Az ilyen formán jelentkezést leadott hallgatókat a tanulmányi, illetve közéleti pontjai alapján rangsoroljuk, ezzel is elősegítve azt, hogy fel tudjátok mérni, hogy a kiválasztott szobatípusra lenne-e esélyetek.

Az előzetes eredmények 2015. augusztus 19-én kihirdetésre kerülnek, mely után a szobaigényléseket augusztus 19-21. között tudjátok leadni, később meghirdetett formában.

A hibás adatokat tartalmazó pályázatokat nem áll módunkban elfogadni!

A kollégiumi férőhelyek kiosztásának menetét a KHT SZMSZ 6-os számú melléklete tartalmazza, kérünk titeket, hogy olvassátok el figyelmesen!

A leadott pályázatokat utólagosan lehet módosítani, a bírálásnál mindig az utolsó pályázat számít. Érvényes pályázat esetén a rendszer a neptunban megadott címre visszaigazoló e-mailt küld.

Amennyiben kérdésetek van, forduljatok bizalommal a Kollégiumi Bizottsághoz az emkkb@googlegroups.com elérhetőségen.

KHT