Kedves Hallgatók!

Az őszi félévre a kollégiumi jelentkezés augusztus 3-ai héttől kezdődően lesz számotokra elérhető a kollegium.sc.bme.hu oldalon. Az űrlap leadásának határidejét a későbbiekben hirdetni fogjuk számotokra.
A korábbi időszakhoz hasonlóan a kollégiumi férőhelyek kiosztása és a kollégiumi jelentkezés között biztosítunk számotokra időt, hogy a eredmények függvényében tudjatok szobatársakat, illetve szobát választani, úgy, hogy az számotokra a legmegfelelőbb legyen. A kollegium.sc.bme.hu oldalon leadható jelentkezés során előzetesen lehetőségetek van megadni, hogy ki szeretne 2 ágyas, illetve 2×2 ágyas szobában elhelyezést kapni. Az ilyen formán jelentkezést leadott hallgatókat a tanulmányi, illetve közéleti pontjai alapján rangsoroljuk, ezzel is elősegítve azt, hogy fel tudjátok mérni, hogy a kiválasztott szobatípusra lenne-e esélyetek.
A hibás adatokat tartalmazó pályázatokat nem áll módunkban elfogadni!
A kollégiumi férőhelyek kiosztásának menetét a KHT SZMSZ 6-os számú melléklete tartalmazza, melyet a KHT a május 11-ei ülésén módosított. A jövőben megrovás esetén 10, míg szigorú megrovás esetén 25 pont kerül levonásra.
Az oldalon leadott pályázatokat utólagosan lehet módosítani, a bírálásnál mindig az utolsó pályázat számít. Érvényes pályázat esetén a rendszer a neptunban megadott címre visszaigazoló e-mailt küld.
A férőhelyben részesülő hallgatóknak augusztus 31-szeptember 4 között lesz lehetőségük beköltözni a kollégiumba.
Amennyiben kérdésetek van, forduljatok bizalommal a Kollégiumi Bizottsághoz az emkkb@googlegroups.com elérhetőségen.

KHT