Kedves Hallgatók!

Ide kattintva olvashatjátok a kollégiumi férőhelyet elnyert hallgatók előzetes listáját a 2014/2015-ös tanév tavaszi félévére.

Az idei félévben BSc, MSc felsőbbévesek esetében nem kellett tanulmányi ponthatárt megszabnunk, mivel a kar számára rendelkezésre álló 480 hely közül, csak 473 helyre érkezett jelentkezés. Így jelenleg várólista sincsen.

Aki lemaradt a kollégiumi férőhelyre történő jelentkezésről, de szeretne a tavaszi félévben a kollégiumi „várólistára” kerülni, az jelezze ezen igényét az emkkb@googlegroups.com címre küldött e-mailben.

Szobaigényléseket ezen a felületen kell leadni 2015. január 29. 12:00 – 2015. január 31. 12:00 között.

A kollégiumi jelentkezés során elvégzett igényfelmérés nem helyettesíti ezt a szobajelentkezést. Tehát ezt mindenkinek le kell adnia, függetlenül attól, hogy mit jelzett előzetesen!

A KHT SzMSz 6-os számú melléklete alapján azok, akik tavasszal ugyanabban a szobában kívánnak lakni, mint ősszel, előnyt élveznek a foglalás során függetlenül attól, hány felvételi pontjuk lett. Ezért a jelentkezést megkönnyítendő, összegyűjtöttük, hogy mely szobák azok, ahol a jelenlegi lakók nagy valószínűség szerint maradni szeretnének, így ezekre nem érdemes pályázni. Ezt a listát itt olvashatjátok.

Szobánként egy igénylést adjatok le, nem szükséges minden személynek külön-külön igényelnie.Abban az esetben, ha a Vásárhelyibe felvételt nyert más karos hallgatóval szeretnétek lakni, azt is a fenti felületen tudjátok jelezni.

Amennyiben lejárt határidejű kollégiumi térítési, vagy lejárt határidejű ezzel kapcsolatos különeljárási  díjad van, úgy azt mielőbb rendezd, különben nem költözhetsz be a kollégiumba, vagy adott esetben ki kell költöznöd!

Amennyiben a kapott férőhelyre mégsem tartanátok  igényt, akkor ezt a kollegiumok@gmf.bme.hu e-mail címen jelezzétek legkésőbb a regisztrációs hét péntek délig. Ennek elmulasztása esetén a TJSz §18 (9) pontja szerinti térítési díj kerül kiírásra.

KHT