Kedves Elsőéves és Felsőbbéves Hallgatók!

A kollégiumi jelentkezés augusztus 4-ei héttől kezdődően lesz számotokra elérhető a kollegium.sc.bme.hu oldalon. Az űrlap leadásának határideje augusztus 15. 23:59.

A korábbi évekkel ellentétben a kollégiumi férőhelyek kiosztása és a kollégiumi jelentkezés között biztosítunk számotokra egy hetet, amikor az eredmények függvényében tudtok szobatársakat, illetve szobát választani, úgy, hogy az számotokra a legmegfelelőbb legyen. A kollegium.sc.bme.hu oldalon leadható jelentkezés során, előzetesen lehetőségetek van megadni, hogy ki szeretne 2 ágyas, illetve 2×2 ágyas szobában elhelyezést kapni. Az ilyen formán jelentkezést leadott hallgatókat a tanulmányi, illetve közéleti pontjai alapján rangsoroljuk, ezzel is elősegítve azt, hogy fel tudjátok mérni, hogy a kiválasztott szobatípusra lenne-e esélyetek.

Az eredmények kihirdetése után a szobaigényléseket augusztus 19-22. között tudjátok leadni, később meghirdetett formában.

A hibás adatokat tartalmazó pályázatokat nem áll módunkban elfogadni!

A kollégiumi férőhelyek kiosztásának menetét a KHT SZMSZ 6-os számú melléklete tartalmazza.

A leadott pályázatokat utólagosan lehet módosítani, a bírálásnál mindig az utolsó pályázat számít. Érvényes pályázat esetén a rendszer a neptunban megadott címre visszaigazoló e-mailt küld.

Amennyiben kérdésetek van, forduljatok a Kollégiumi Bizottsághoz bizalommal az emkkb@googlegroups.com elérhetőségen.

KHT